T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MALATYA / YEŞİLYURT - Abdülhamid Han Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Birinci Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışından tam bir yıl sonra, 23 Nisan 1921'de kutlanmaya başladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan Bayramı'nı, 23 Nisan 1929 tarihinde ise dünya çocuklarına armağan etmiştir. 

Ülkemiz dünyada, çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülkedir.

Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü okulumuzda çeşitli faaliyetlerle ve coşkulu bir şekilde kutlanmıştır. 23 Nisan 2024 Salı günü okulumuzda "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlama programı yapıldı. Müzik Öğretmenimiz Filiz SAVAŞ eşliğinde çeşitli dans gösterileri yapıldı  ve öğrencilerimiz tarafından solo türküler seslendirildi. Beden Eğitimi öğretmenlerimizin yönetiminde sandalye kapma yarışı, balon patlatma yarışı, halat çekme yarışı, bayrak koşusu yapılmıştır. Türkçe Öğretmenlerimizden Hüsnü KILIÇ, Müzik Öğretmenlerimizden Filiz SAVAŞ, Beden Eğitimi Öğretmenlerimizden Barış DURGUN ve Elvan SAKALIUZUN ile okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan program, velilerimize, öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize sunuldu. Emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Solo Türkü

Aşuk ile Maşuk Gösterisi

Dans Gösterisi

Balon Patlatmaca

Bayrak Yarışı-1

Bayrak Yarışı-2

Sandalye Kapmaca-1 

Sandalye Kapmaca-2 

Halat Çekme-1

Halat Çekme-2

 

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 14:52 - Görüntülenme: 104
  Beğen | 0  kişi beğendi