"Dynamic Geometry; Sunny World of Math 2" isimli uluslararası eTwinning projesi bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Matematiğin  öğrenme sürecinde aksiyomların ve geometrik teoremlerin derinlemesine anlaşılması için ders içeriği dinamik geometrik yazılımlarla desteklenmelidir. Böylece öğrenciler geometri ve cebir arasında daha güçlü bağlar kazanacak ve öğrencilere daha fazla görsel materyal sağlayarak öğrenme daha kalıcı ve ilgi çekici hale gelecektir.

Dünyanın farklı bölgelerinden birçok matematik öğretmeni ve öğrenciyi bir araya getirerek matematik öğretimini geliştirmenin yollarını bulmak amacı ile okulumuzun MATEMATİK SEFERBERLİĞİ kapsamında başlattığı ve kuruculuğunu İtalya ile paylaştığı "Dynamic Geometry; Sunny World of Math 2" isimli uluslararası eTwinning projesi hakkında okulumuz öğrencileri ile bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Projemiz kapsamınsa dinamik geometri araçlarından "Geogebra'ya Giriş Dersi" eTwinning kulübü toplantısında gerçekleştirilmiştir. eTwinning kulübü öğrencilerimize projemize gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz.

04-11-202204-11-202204-11-202204-11-2022

Yayın: 04.11.2022 - Güncelleme: 04.11.2022 17:17 - Görüntülenme: 483