ERASMUS GÜNLERİ (#ErasmusDays) eTwinning proje çalışmalarını içeren sergi yapıldı.

#ErasmusDays; 9-14 Ekim 2023 tarihlerinde tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de kutlanacak. Erasmus+ Programı’nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde düzenlenen Erasmus Günleri (#ErasmusDays) etkinlikleri kapsamında okulumuzda geçen yıl yürütülen eTwinning proje çalışmalarını içeren sergi yapıldı. Aynı zamanda 2023/2024 yılında yürütülecek olan “Walking through Europe8with a hero)” ve “Mindful Penpals” projeleri ile ilgili de tanıtım yapıldı.

ERASMUS GÜNLERİ ErasmusDays eTwinning proje çalışmalarını içeren sergi yapıldı.ERASMUS GÜNLERİ ErasmusDays eTwinning proje çalışmalarını içeren sergi yapıldı.ERASMUS GÜNLERİ ErasmusDays eTwinning proje çalışmalarını içeren sergi yapıldı.ERASMUS GÜNLERİ ErasmusDays eTwinning proje çalışmalarını içeren sergi yapıldı.ERASMUS GÜNLERİ ErasmusDays eTwinning proje çalışmalarını içeren sergi yapıldı.

Yayın: 03.11.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 12:09 - Görüntülenme: 68