NATURALISTS IN THE CITY eTwinning projemiz başlıyor.

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmenlerinden İlknur CAVLAK'ın ortağı olduğu NATURALISTS IN THE CITY isimli uluslararası eTwinning projesi başladı.

Günümüz çocuklarının kent yaşamına hapsolmaları nedeniyle sanal dünyanın dışında doğal yaşamı fark etmelerini sağlamak amacıyla yürütülecek proje altı ülke ile birlikte yürütülecektir. Projeye Türkiye(10), Hırvatistan(3), Yunanistan(3), Arnavutluk(1), Romanya(1), Polonya(1) olmak üzere 19 okul katılacaktır. Öğrencilerimizin teknolojiyi iyi bir şekilde kullanarak doğayı bilen şehir bilginleri olmalarını sağlamak amacıyla yürütülecek projede tüm ekiplere iyi çalışmalar dileriz.

Öğrencilerimizin hazırladığı; projede okulumuzu temsil edecek afiş logoyu secmemize destek olmak için aşağıdaki anketi tıklayınız.

Anket: https://forms.gle/pXMNRGvZbyfpm7Nd8

02-11-2022