Abdülhamid Han Ortaokulu

0(422) 211 37 47
Özalper Mahallesi Altınevler Sokak No 10 Yeşilyurt/ MALATYA
Vizyon
Milli Eğitimin Amaçları Doğrultusundaki Nitelikli Özelliklere Sahip, Düşünen, Üreten, Hayata Sevgi ve Umutla Bakan Bireyler Yetiştiren Bir Okul Olmak.
Misyon
Biz, çağın gereklerini iyi analiz edip, çocuklarımızı yaratıcı, araştırmacı ruhla yetiştirmek, sosyal duygusal yönde gelişmelerini sağlamak, öğrenmeyi öğrenmiş, kendine güvenen, Atatürk ilke ve İnkılâplarını benimseyip özümsemiş, sağlam karakterli sorumluluk taşıyan, kendi kendini yönetebilen, ülkesine bağlı, milli kültür ve değerlerini benimseyen bir nesil yetiştirmek için varız. Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız.
GİRİŞ 08:20 ÇIKIŞ 14:40
Ulaşım
6İ ÖZALPER - İNDERESİ ve 10Z TURGUT ÖZAL MH. ZAFER MH. Belediye Otobüsleri, ve Çevreyolundan kalkan Özalper 1 Minübüsleri
Şehir Merkezi